• +40 372 977 622

Dacă vrei să afli mai multe informații despre noi, te invităm să citești în continuare această pagină.

BG Development este o societate comercială cu sediul în Arad, ce își desfășoară activitatea la nivelul a 4 județe din vestul țării (Arad, Timiș, Bihor și Hunedoara) în domeniul distribuției business-to-business de produse profesionale de curățenie, consumabile, produse pentru catering, saci menajeri, alimentari sau saci speciali pentru deșeuri biologice și alte produse conexe.

Livrările sunt efectuate în regim propriu, compania dispunând de o gamă de autovehicule comerciale de diferite dimensiuni, pentru a ne putea plia oricărei situații. Însă noi nu doar vindem și livrăm produsele solicitate, ci și consiliem clientul pentru a ne asigura că facem împreună cele mai bune alegeri și îl ajutăm în implementarea soluțiilor optime, astfel reușind să dezvoltăm cu colaboratorii noștri relații de lungă durată.

Luând naștere în anul 2012, ne-am propus să oferim încă de la început servicii de cea mai înaltă calitate pe această nișă, lucru pe care considerăm că l-am reușit, afacerea dezvoltîndu-se rapid de la un an la altul, reușind ca în anul 2015 să atingem o cifră de afaceri de peste 1,3 milioane de lei. Pentru anul 2016 ne-am propus un target motivant și dificil de realizat: să depășim 2 milioane de lei, ceea ce ar însemna o creștere spectaculoasă de peste 50%.

Pe termen scurt dorim să ne consolidăm poziția pe piața din vestul țării, dar avem și un plan de dezvoltare la nivel național, unde vrem să fim prezenți printr-o rețea de parteneri distribuitori. Pentru că nu ne mulțumim cu puțin, considerăm că am acumulat experiența necesară și avem formate niște rădăcini sănătoase pe partea de distribuție, cea mai mare ambiție a noastră este să ne dezvoltăm și către producție, acesta fiind dealtfel și scopul de la care a pornit totul. Acest lucru sperăm să îl realizăm anul viitor, construind o nouă locație proprie, în care să ne desfășurăm atât activitatea de producție, cât și cele administrative sau logistice.

Totodată, pentru că nu ne place să ne bucurăm singuri de succes, vrem să punem umărul la dezvoltarea comunității în care ne desfășurăm activitatea. Astfel că, susținem cu drag acțiuni caritabile pentru persoanele nevoiașe, evenimente sociale sau culturale, premii pentru elevi cu rezultate deosebite și altele.

FLUX DE LUCRU OPTIMIZAT

Am reușit să dezvoltăm un flux de lucru bine gândit și optimizat, pentru a rezolva orice situație cât mai eficient

OPERATIVITATE RIDICATĂ

Prin flota proprie de autovehicule comerciale de diferite dimensiuni putem rezolva rapid orice urgență

PRODUSE DE CALITATE

Colaborăm cu furnizori de renume mondial pentru produsele pe care le comercializăm, pentru a asigura cea mai bună calitate

CELE MAI NOI TEHNOLOGII

Unul dintre principiile noastre este sa fim tot timpul la curent cu cele mai noi tehnologii sau produse din industrie

PROFESIONALISM

Avem o echipă bine închegată care, prin experiența acumulată, este cu adevărat profesionistă

SUPORT POST-VÂNZARE

Pentru noi, o vânzare nu se încheie în momentul livrării, ci suntem chiar și după aceea alături de clienții noștri

Noi considerăm că omul sfințește locul, așa că am ales numai oameni de calitate în echipa noastră

Gabriel Bobar

Gabriel Bobar - Director General

gabriel.bobar@bgdevelopment.ro

Oana Miuțescu

Oana Miuțescu - Asistent Manager

comenzi@bgdevelopment.ro

Adrian Barbu

Adrian Barbu - Reprezentant Vânzări

adrian.barbu@bgdevelopment.ro

Statistici

Cateva cifre importante pentru noi

PRODUSE PE STOC
0
CLIENTI
0
DOMENII
0
ANGAJATI
0